Vechain koers verwachting

VeChain (VET) is een project dat is uitgegroeid van een private logistieke blokketenoplossing tot een publiek multifunctioneel blokketenplatform. Het team achter VeChain was in staat om een in-demand product te creëren dat een universeel platform gewijd aan het bedrijfsleven heeft gecreëerd.

Vechain koers verwachting

Het bedrijf biedt een scala aan oplossingen die de integratie van blokkettingen onder de traditionele spelers in de industrie vereenvoudigen. De flexibiliteit van het platform maakt het mogelijk om een product te volgen van fabriek tot eindgebruiker, of het nu gaat om merkkleding, alcohol of drugs.

Wat is VeChain, wie heeft er in geïnvesteerd en wat kunt u in de toekomst van VeChain verwachten? In onze volledige VET-prijsvoorspelling kijken we vooruit om te begrijpen of het project zich in de toekomst kan blijven ontwikkelen en innoveren.

Inzetten op de hoge koersverwachtingen van Vechain? Vechain kopen kan het goedkoopst bij deze exchange.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Meest populaire keuze in Nederland, Eenvoudig betalen met iDeal 9.5 200+ Bitvavo
Coinbase Coinbase De meest vertrouwde plek voor mensen en bedrijven om crypto te kopen 8.9 200+ Coinbase
Kraken Kraken Een van de grootste internationale crypto exchanges 8.6 200+ Kraken
Crypto.com Crypto.com Crypto currency exchange met 1.000+ crypto 8.9 1.000+ Crypto.com

Wat is VeChain?

VeChain is een blockchain project dat in 2015 is opgericht. Het project is in eerste instantie opgezet als een supply chain management en anti-vervalsingssysteem op basis van blokketen- en ivd-technologieën. In december 2017 werd het product hernoemd en opnieuw gelanceerd als VeChainThor- blockchain voor decentrale toepassingen (dApps).

In het begin was VeChain beroemd om zijn blockchaintechnologie en slimme producttrackingchips die konden worden geïntegreerd in verschillende apparaten, zoals NFC-chips, QR-codes of RFID-trackers. Het schrijven van alle producten in slimme chips garandeerde de betrouwbaarheid van de gebruikersdata. De primaire doelstellingen van VeChain waren onder andere het optimaliseren van de supply chain, het beschermen tegen namaak, het waarborgen van de productveiligheid en het verifiëren van de productauthenticiteit.

Ondanks het aanvankelijke succes in de logistiek heeft VeChain zich nu gevestigd als een blokketendienstverlener voor bedrijven in elke industrie. Het doel van VeChain is het creëren van een betrouwbaar gedistribueerd ecosysteem voor bedrijven die een transparante informatiestroom en efficiënte samenwerking tussen partijen kunnen bieden. Het project staat bekend om de samenwerking met grote bedrijven zoals Microsoft, Shanghai Gas, Walmart China, BMW Group, H&M en anderen.

Hoe werkt VeChain

Het belangrijkste kenmerk van VeChain is dat het is ontworpen om de blockchaintechnologie massaal te integreren in bedrijven. Daarom probeert het project elementen te ontwikkelen die het werkelijke gebruik van bedrijfstechnologieën vereenvoudigen, naast de primaire functie van de blokketen – het overdragen van waarde. VeChain verwacht dat niet alle traditionele organisaties comfortabel omgaan met de cryptografie, maar VeChainThor heeft hier een oplossing voor.

Het multi-level betalingsmodel stelt een gebruiker in staat om transacties te verrichten met elke willekeurige valuta met behulp van het account van de sponsor. Wanneer de sponsoraccount is aangesloten, is de valuta de belangrijkste.De valuta van het account van de gebruiker wordt automatisch geconverteerd en overgeboekt naar het account van de sponsors.

Dit is handig wanneer er meerdere partijen betrokken zijn bij het bedrijf, en niet allemaal bereid zijn om met cryptocurrencies te werken. Het enige wat de gebruiker nodig heeft is een private en publieke sleutel om het platform te gebruiken en slimme contracten met applicaties uit te voeren via een gesponsorde account.

Aangezien VechainThor is ontworpen voor gebruik in zakelijke toepassingen, is het gebouwd volgens de volgende regels: ·      

  • Systeem standaardisatie, modulatie en flexibiliteit 
  • Uit meerdere lagen bestaande architectuur, met onafhankelijke en onderling verbonden architecturale   lagen 
  • Open protocollen om andere systemen en technologieën te verbinden     
  • Snelle en comfortabele ontwikkeling

VeChain koers verwachting 2024

VeChain integreert met succes blockchain in bestaande bedrijfsprocessen, waardoor resources worden geoptimaliseerd en vrijgemaakt. De indrukwekkende lijst van samenwerkingsverbanden laat zien dat het bedrijf het serieus meent met het voortzetten van de groei. Nu is het tijd om de prijsvoorspelling van VeChain te analyseren met behulp van populaire voorspellingsdiensten.

VeChain verwachting 2024-2025

Volgens de prijsvoorspelling van Trading Beasts zal de prijs van VeChain in het vierde kwartaal van 2020 stijgen. Terwijl de huidige prijs van VET $0.020399 is, verwacht dat de Handel Beesten de crypto munt tot $0.023, met waarschijnlijke hoogtepunten bij $0.029 tegen eind van het jaar zal toenemen.

In volgende jaren, zal VeChain houden groeiend en zal niet onder $0.02 vallen. Volgens Trading Beasts, kan VET gaan zo hoog als $ 0,038 in 2024.

WalletInvestor Vechain (VET) Prijsvoorspelling voor 2024, 2025, 2030. WalletInvestor voorspelling zegt dat VeChain een cryptocurrency is met een goed rendement. Ze voorspellen dat beroepsonderwijs en -opleiding een uitstekende langetermijninvestering is.

Ze voorspellen echter dat de prijs zal dalen tot 0,017 dollar in december 2020 en vervolgens zal stijgen tot 0,025 dollar in 2022. Beroepsonderwijs en -opleiding zullen blijven groeien en een $0,05-0,07 handelsrange bereiken in 2025.

VeChain globale toekomstige voorspellingen

Het team achter VeСhain heeft sinds de start van het project indrukwekkende resultaten weten te bereiken. De partnerschappen laten zien dat grote spelers geïnteresseerd zijn in de ontwikkeling van dit project en de technologie in het algemeen. Een belangrijk voordeel van het project is dat het niet alleen aandacht besteedt aan het doorvoeren van verbeteringen aan de blockchain en de toeleveringsketens, maar ook aan de ontwikkeling van de sensoren en microchips die nodig zijn om de taken uit te voeren.

Koers VeChain

In de afgelopen maanden heeft de VeChain Koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is VeChain inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 25 van alle cryptocurrency VeChains. De marktwaarde van VeChain is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 5 miljard  bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 64,315,576,989  coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op coinmarktcap.nl. Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de VeChain koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Coinbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste VeChain nieuws, dan lijkt de VeChain toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de VeChain prijs.

Om in te kunVeChain spelen op eventuele VeChain koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste VeChain Nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer VeChain positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste VeChain nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele VeChain koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met Bitcoin, maar is het wel duidelijk dat de VeChain koersprijs een sterke groei doormaakt. De VeChain toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

Hoe hoog kan VET gaan

Het is moeilijk te voorspellen welke hoogten dit project zal bereiken. De inspanningen op het gebied van ontwikkeling, technologische oplossingen en uitgebreide samenwerkingsverbanden geven aan dat er veel vraag is naar dit project. Toch is het eerlijk om te zeggen dat de prijs van dit goed in de loop van de tijd zal stijgen.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Meest populaire keuze in Nederland, Eenvoudig betalen met iDeal 9.5 200+ Bitvavo
Coinbase Coinbase De meest vertrouwde plek voor mensen en bedrijven om crypto te kopen 8.9 200+ Coinbase
Kraken Kraken Een van de grootste internationale crypto exchanges 8.6 200+ Kraken
Crypto.com Crypto.com Crypto currency exchange met 1.000+ crypto 8.9 1.000+ Crypto.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!