Lisk koers verwachting

Lisk is een gedecentraliseerd systeem dat draait op blokketentechnologie en is geschreven in JavaScript-programmeertalen. Het biedt een platform voor het ontwikkelen en uitvoeren van gedistribueerde applicaties. Het belangrijkste voordeel van het project is de inbedding van applicaties in het nevencircuit in plaats van het mainnet. De technologie wordt “sidechain” genoemd. De netwerkmodulariteit is verantwoordelijk voor het creëren van gedistribueerde applicaties.

Lisk koers verwachting

Waar gaat het Lisk blockchain project over?

Het platform wordt ontwikkeld door Oliver Beddows en Max Kordek, die eerder met Vitalik Buterin aan Ethereum werkten. Vervolgens hebben Charles Hoskinson en Stephen Nerioff zich bij hen aangesloten. In totaal heeft het team, volgens de officiële bron van het project, 44 specialisten op verschillende gebieden in dienst. De geschiedenis van de munt begon in mei 2016 toen het team werd opgericht en ICO werd georganiseerd.

Lisk slaagde erin om 14.052 BTC of ongeveer 9 miljoen dollar op te halen. De ontwikkelaars ondertekenden ook een overeenkomst met Microsoft. Ze begonnen het Microsoft Azure cloud platform te gebruiken, waar de ontwikkelaars hun applicaties kunnen inzetten. 

Inzetten op de hoge koersverwachtingen van Lisk? Lisk kopen kan het goedkoopst bij deze exchange of deze exchange.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Meest populaire keuze in Nederland, Eenvoudig betalen met iDeal 9.5 200+ Bitvavo
Kraken Kraken Een van de grootste internationale crypto exchanges 8.6 200+ Kraken

Wat is Lisk?

Lisk is een cryptocurrency met als doel te dienen als platform voor gedecentraliseerde toepassingen (dapps), speciale programma’s die ontworpen zijn om over een netwerk van computers met gedeelde software te draaien. Het doel van het project is om ontwikkelaars in staat te stellen hun vaardigheden sneller over te dragen voor het bouwen van dapps, omdat het hen in staat stelt programma’s te schrijven met behulp van de Javascript- en Typescript-talen, die beide veel gebruikt worden in de algemene ontwikkeling van het web.

Lisk stelt ontwikkelaars echter in staat om aangepaste dapps en cryptocurrencies te maken via wat het “sidechains” noemt, unieke blockchains die binnen het Lisk-netwerk werken. Deze sidechains zijn gebonden aan de Lisk-blockchain en kunnen worden aangepast aan de behoeften van Lisk-dapps.

Omdat deze blockchains compatibel zijn met Lisk, kunnen ontwikkelaars gebruik maken van bronnen zoals de softwareontwikkelingskit van het project, coderingsbibliotheken en de cryptocurrency, LSK. De cryptocurrency die de Lisk-blockchain aandrijft, LSK, is nodig om de kosten van de sleuteloperaties te betalen en om te stemmen over de voorgestelde updates van de regels van de software.

Lisk fundamentele waarde

Het team heeft het Lisk-project niet gecreëerd om activa te kopen of te verkopen. In plaats daarvan dient het voor de volgende taken:

  • lagere potentiële toegangsdrempels tot het ecosysteem voor potentiële ontwikkelaars;
  • het creëren van een duurzaam platform met een minder uitgesproken degradatie-effect van de transactiesnelheid;
  • de belasting van de keten te verminderen – het belangrijkste blokketennetwerk van het platform;
  • de bandbreedte van het netwerk vergroten;
  • het verbeteren van de prestaties en de uitrol van applicaties.

Als platform voor het creëren van dApps stelt Lisk gebruikers in staat om decentrale applicaties en gespecialiseerde blockchains (zijketens) op de Lisk-blockchain vrij te geven, te distribueren en te gelde te maken. In tegenstelling tot Ethereum, dat vaak wordt vergeleken met Lisk, stelt het platform ontwikkelaars in staat om “blokkeringsapplicaties” te creëren door te koppelen aan de Lisk-blockchain.

Lisk maakt gebruik van het gedelegeerde proof of stake algoritme (DPoS) dat oorspronkelijk door BitShares werd gecreëerd. Lisk verschilt van conventionele PoS flowcharts door alleen gebruik te maken van de top 101 afgevaardigden (bepaald door de stem van de kiezers) die actief “ondersteunen” en zorgen voor de veiligheid van het netwerk.

Vandaag de dag is Lisk ’s werelds 43e cryptocurrency by market cap (de prijs van Lisk is vandaag de dag $1.13), en het potentieel wordt erkend door verschillende bedrijven, waaronder partners als Microsoft Azure, lightcurve, en ShapeShift.

Koers Lisk

In de afgelopen maanden heeft de Lisk koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is Lisk inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 125 van alle cryptocurrency coins. De marktwaarde van Lisk is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 646 miljoen bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 127,639,900  coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op Coinmarktcap.nl. Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de Lisk koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Coinbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste Lisk nieuws, dan lijkt de Lisk toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de Lisk prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele Lisk koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste Lisk nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer Lisk positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste Lisk nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele Lisk koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met Bitcoin, maar is het wel duidelijk dat de Lisk koersprijs een sterke groei doormaakt. De Lisk toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

Lisk koers verwachting 2024 – 2025

Dus, wat vinden internetgebruikers en experts van de prijs van Lisk en zijn toekomst? De meningen verschillen: David Cox van CryptoNewsz beweert dat LSK het niveau van $ 2,5 – $ 3,5 zal bereiken tegen het einde van het jaar. Gezien het potentieel van de munt, zou LSK de 52 Week High van $7,35 tegen volgend jaar kunnen bereiken.

De LSK prijsvoorspelling 2022 van joshonwill05 (TradingView) is vrij veel het zelfde: LSK zal of het $3 niveau in de komende maanden breken of ergens onder $2.85 blijven. Redit gebruikers, niettemin, geloven dat de prijs van Lisk aan $0.9 zou moeten vallen omdat 2022 geen veranderingen in het cryptomilieu zal teweegbrengen. Waarschijnlijk zal de neerwaartse trend zich voortzetten en de LSK-prijs lager duwen dan de huidige steunniveaus.

Beoordelend door technische indicatoren, gaat LSK nog door de bearish periode, zodat is het niet duidelijk wat zijn groei tijdens daling 2019 zou moeten drijven. Waarschijnlijk, als de crypto-markt erin slaagt om aan de bearish trap te ontsnappen, zal de LSK-prijs zich herstellen tot zijn vroegere glorieuze niveaus. 

Wat de LSK-prijsvoorspelling voor 2022 betreft, wordt niet verwacht dat LSK zijn kosten zal vermenigvuldigen.  WalletInvestor, voorspelt de LSK-prijs van $0,8 in 2020. Volgens TradingBeasts, kan de LSK prijs in 2022 in de orde van $1.8-$2.59 zijn. Volgens Coinfan, zal LSK van $4 tot $6 tegen eind 2022 kosten. 

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Meest populaire keuze in Nederland, Eenvoudig betalen met iDeal 9.5 200+ Bitvavo
Kraken Kraken Een van de grootste internationale crypto exchanges 8.6 200+ Kraken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!