Decentraland koers verwachting

Het Decentraland platform biedt een virtual reality project aan dat voorheen gebaseerd was op de Ethereum blokketen. In zo’n systeem verwerft elke deelnemer een digitaal land, waardoor het uniek is, evenals de interactie met andere gebruikers binnen het hele ecosysteem.

Decentraland koers verwachting

In januari 2020 begon de prijs van de MANA-munt te stijgen. Meestal werd het geassocieerd met de lancering van Decentraland mainnet. Wat zijn de vooruitzichten voor de prijs van de Decentralandse munt? Laten we de prijsvoorspelling van Decentraland (MANA) voor de komende vijf jaar bekijken.

Inzetten op de hoge koersverwachtingen van Decentraland? Decentraland kopen kan het goedkoopst bij deze exchange.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Meest populaire keuze in Nederland, Eenvoudig betalen met iDeal 9.5 200+ Bitvavo
Finst Finst De goedkoopste crypto exchange in Nederland in 2024 9.2 100+ Finst
Coinbase Coinbase De meest vertrouwde plek voor mensen en bedrijven om crypto te kopen 8.9 200+ Coinbase
Kraken Kraken Een van de grootste internationale crypto exchanges 8.6 200+ Kraken
Crypto.com Crypto.com Crypto currency exchange met 1.000+ crypto 8.9 1.000+ Crypto.com

Wat is Decentraland?

Decentraland is een decentraal virtual reality platform dat wordt aangedreven door de Ethereum-blokketen. Binnen de Decentraland wereld kunnen gebruikers creëren, ervaren en geld verdienen aan wat ze bouwen en wat ze bezitten.

In de gedeelde virtuele wereld van Decentraland kunnen gebruikers land kopen, dat bekend staat als “percelen” die zijn opgenomen op een door een blokketen ondersteund grootboek. Het land zelf, evenals de virtuele eigendommen die erop gebouwd zijn, is een soort van een niet-fungibele digitale asset of utility token genaamd LAND, dat is opgeslagen in een Ethereum smart contract.

LAND-eigenaren hebben de controle over de inhoud die op hun land wordt gepubliceerd en die wordt gecodeerd in een slim contract. Deze content kan van alles zijn, van scènes en afbeeldingen tot games en applicaties. Gebruikers kunnen locaties verkennen, reizen en bezoeken op een vergelijkbare manier als in de echte wereld. Het platform is ook een peer-to-peer netwerk voor gebruikers om te communiceren.

Decentralisatie (MANA) fundamentele waarde

Het project Decentraland is in 2015 van start gegaan. De eerste fase werd een proefversie en werd het Stenen Tijdperk genoemd. De nadruk werd gelegd op het Bewijs van het Concept, evenals op de werking van niet-verwisselbare penningen, die elk op hun eigen manier uniek werden.

Het netwerk zelf is een setje pixels geworden met een setje informatie over de eigenaar. Het was mogelijk om een soortgelijke plot te krijgen door het extraheren van een nieuw blok, de mogelijkheid werd gerealiseerd om de kleur van de pixel te veranderen, alsook om deze te verkopen aan andere deelnemers.

Eind 2016  begin 2017 werd het concept van de Bronstijd geïmplementeerd, waarbij Decentraland virtual reality in driedimensionale modus werd geïmplementeerd. Gebruikers kregen de mogelijkheid om modellen en texturen te maken, ze waren te zien in een standaard browser, zonder virtual reality bril.

Het concept van verdere ontwikkeling van het project komt neer op het creëren van een volwaardige virtuele wereld. Decentrale-ontwikkelaars zeggen dat in het kader van de voorgestelde functionaliteit, gebruikers in staat zullen zijn om forums, chats en zelfs sociale netwerken naar dit platform over te brengen.

Het perceel in het Decentraland systeem heeft een oppervlakte van 100 vierkanten. Voor een nieuwe gebruiker is de verwerving van sites vrijwel onbeperkt. Bovendien kan de reeds geregistreerde eigenaar van een dergelijk terrein alleen nieuwe toewijzingen verwerven naast zijn eigen terrein.

Het project plant niet alleen de implementatie van instrumenten voor modellering en communicatie. Gebruikers zullen in staat zijn om hun eigen inhoud te uploaden op sites – foto’s, video’s, games. Toegang tot het project door andere deelnemers kan worden verkregen voor interne cryptocurrency tegen de prijzen van de eigenaar.

Decentrale ontwikkelaars streven ernaar om een decentraal platform te creëren waarin geen beperkingen gelden. Gebruikers vormen zelf hun sites binnen het kader van de voorgestelde functionaliteit en hun verbeelding.

Koers Decentraland

In de afgelopen maanden heeft de Decentraland koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is Decentraland inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 100 van alle cryptocurrency coins. De marktwaarde van Decentraland is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 1 miljard bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 1,578,148,413  Decentraland coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op Coinmarktcap.nl. Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de Decentraland koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Coinbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste Decentraland nieuws, dan lijkt de Decentraland toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de Decentraland prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele Decentraland koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste Decentraland nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer Decentraland positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste Decentraland nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele Decentraland koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met Bitcoin, maar is het wel duidelijk dat de Decentraland koersprijs een sterke groei doormaakt. De Decentraland toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

Decentraland koers verwachting 2024- 2025

#1. Trading Beasts MANA Prijsvoorspelling 

De prijs van Decentraland wordt voorspeld om 0,0419469 dollar te bereiken tegen het begin van september 2020. De verwachte maximumprijs is $0.0522098, een minimumprijs van $0.0355027. De Decentrale prijsvoorspelling voor het einde van de maand is $0,0417679. Tegen het einde van 2022 zal de prijs van de MANA-munt $0,0378169 zijn. In 2024 kan de prijs van de Decentralandse munt oplopen tot $0,0446067. In 2024 kan de prijs oplopen tot 0,0522829 dollar.

#2. Crypto Ground prijsvoorspelling 

Op basis van de gegevens kan worden voorspeld dat het rendabel is om op lange termijn te investeren in Decentraland (MANA). Met lange termijn wordt bedoeld dat de voorspelling van Decentraland voor een periode van 5+ jaar. De prijs van Decentraland (MANA) zal in 2024 ongeveer 0,1083 dollar bedragen. De prijs van Decentraland (MANA) zal na 5 jaar (vanaf vandaag) rond de 0,2495 dollar liggen.

#3.Wallet investor Decentraland koers verwachting 

MANA is een slechte investering op lange termijn (1 jaar). De prijs van Decentraland kan dalen van 0,0355 USD naar 0,01082 USD. De wijziging zal -69,525% bedragen. In 2024 zal de prijs van MANA waarschijnlijk 0,00946 dollar zijn. Tegen het einde van 2024 zal de Decentraland munt 0,001045 dollar zijn. In 2025 kan de gemiddelde prijs van MANA dalen tot $0,000555.

#4. Digital Coin MANA Prijsprognose 

Decentraland (MANA) is een rendabele investering op basis van prognoses. De prijs van 1 Decentraland (MANA) kan ruwweg oplopen tot 0,10021114 USD in 1 jaar tijd een 3X van de huidige Decentraland prijs. In 2025 kan de MANA-munt dalen tot 0,0862125 dollar.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Meest populaire keuze in Nederland, Eenvoudig betalen met iDeal 9.5 200+ Bitvavo
Finst Finst De goedkoopste crypto exchange in Nederland in 2024 9.2 100+ Finst
Coinbase Coinbase De meest vertrouwde plek voor mensen en bedrijven om crypto te kopen 8.9 200+ Coinbase
Kraken Kraken Een van de grootste internationale crypto exchanges 8.6 200+ Kraken
Crypto.com Crypto.com Crypto currency exchange met 1.000+ crypto 8.9 1.000+ Crypto.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!